Coneix-nos

Cirici New Media és una agència digital independent, innovadora i creativa.

 • De Barcelona al món

  Som una empresa nascuda i instal·lada a Barcelona però amb capacitat per treballar amb clients locals i a nivell global. Estem sempre pendents de novetats i canvis constants del dia a dia per a poder realitzar projectes d'alta qualitat amb la millor i última tecnologia.

 • Equip

  El nostre equip està format per professionals de diverses disciplines; desenvolupadors, programadors, dissenyadors, creatius i comunicadors que treballem sempre en equip aconseguint un producte complet i garantint el millor resultat.

 • Experiència

  Fa més de 10 anys que estem immersos al món digital durant els que hem anat adaptant els coneixements, les eines i els continguts de manera creativa per donar sempre el millor servei a tots els qui han confiat en nosaltres.

 • La nostra vocació

  Desenvolupar projectes d'alta qualitat, creatius i amb la millor tecnologia per ajudar als nostres clients a obtenir de manera ràpida i eficients els seus millors resultats.

 • Projectes

  Desenvolupem projectes tan diversos com comunitats online, plataformes de comerç electrònic, aplicacions per a dispositius mòbils... Creem continguts i audiovisuals, des de jocs fins a social mèdia.

 • Tipologia de clients

  Des de particulars que volen ser visibles a internet fins a grans corporacions nacionals i internacionals. Aportem solucions fetes a mida en funció de les seves característiques.


Els nostres clients

Els nostres clients